The red thread

Mobil snapshots

Photobucket

Her er de sidste billeder fra mobilen, lidt dagligdagssysler som ikke udgør et indlæg i sig selv. En af de få ting ved Android mobiler, er at Instagram desværre ikke er udviklet til den. Det virker ellers som en sublim app til billeder.

1. Det er endelig muligt, at få Chai latte kapsler til min kaffemaskine / 2. Min jakke fra See u Soon  / 3. Yndlingsneglelak for tiden, fra Barry M / 4. Nye Vidal Sasson produkter / 5. Bestiller favorit Drip Dry til neglene / 6. Rydder ud i skabet til FashionFlea d.4. februar / 7. En MEGET træt missekat / 8. Farvel Versace parfume…Halløj klodsedhed!

Rigtig god weekend til Jer alle derude.

Photobucket

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The red thread