Med fjer på

Presents

Så er juledagene rimelig overstået og næste højdepunkt er nytår. For lige at runde julen af, så kan jeg lige vise de meget pæne gaver jeg/vi har fået.  Både kæresten og jeg kommer fra ret så små familier, så gaver er der ikke så mange af. Men det er jo heller ikke det julen handler om. Derfor fik jeg i går købt lidt fællesgaver til kæresten og jeg. Man skal altså udnytte at der er udsalg 🙂
Photobucket
Muuto gaverne har I tidligere set, og er en gave fra firmaet. Synes æggebægrene er pæne, som dog lige mangler at blive indviet. En af de ting som jeg købte til os i går er sengetæppet fra H&M Home, som var sat ned fra 799,- til 200,-. Og desuden røg der også lige et Royal Copenhagen fad med hjem. Mit kendskab til Royal Copenhagen gået hen og blevet en farlig en af slagsen. Det er jo en af de slags ting, som hurtig går hen og udvikler sig til at være et samleobjekt og en pengesluger månedligt. Næste ting må altså være kagefadet eller kanden. Den sidste ting som slet ikke er afbilledet, er nok også den mest betydningsfulde gave. Nemlig et par brilliant øreringe som jeg har arvet fra kærestens mormor, der døde her for nylig. Siden da har jeg haft dem på, og de er så pæne!

Here are some of the christmas presents that I received this year.

Photobucket

10 kommentarer

 • K

  Vil du ikke linke til sengetæppet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sikke fine gaver!
  Er der RC på udsalg nu?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Nej de er ikke på udsalg 🙂 Jeg ved ikke om de har decideret udsalg, men der er helt sikkert små tilbud hist og her hvis du går ind i RC på Strøget. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne gaver/køb 🙂 Kan godt forstå du måtte hjem med det undervejs 🙂 Har faktisk luret på sengetæppet flere gange hos Ditte og Merete.. Og fadet er da top lækkert. Jeg har fået 2 RC ting af min mor, hun “bruger” dem jo alligevel ikke 😉 Hihi.. Har ikke selv fået så mange gaver heller, men jeg har fødselsdag om 2 uger, så det går 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Ej hvor lækkert, at du bare kan tage din mors RC haha 😉 Og hvis hun ikke bruger dem, så er det jo synd, at det bare skal ligge der. Så er det bedre, at de får et nyt hjem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige gaver. Har selv kogebogen og har været rigtig glad for den. Der er altså virkelig bare nogle guf guf-opskrifter i 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg har endnu tilgode, at afprøve opskrifter fra den. Men de ser super gode og simple ud. Så det vil jeg glæde mig til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne gaver 🙂 Er da lidt vild med det fad der….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med fjer på