2011 tilbageblik

Fjerøreringe og lidt kortere hår

Nu hvor jeg har ferien til at komme til frisøren, greb jeg chancen for at få klippet en del centimeter af lokkerne. Man kan jo nærmest se på mine hårspidser, at de er helt nyklippet. Ikke den drastiske forandring, som er synlig for mange, men jeg kan helt sikkert se og mærke forandringen. Der skulle virkelig ikke mere til, for at føle mig som et nyt menneske! Det var efterhånden også så langt, at jeg var ved at give Guldlok & Cousin IT konkurrence til stregen.

PhotobucketDer var en læser der spurgte til øreringenes størrelse, og sådan ser de så ud på. De er relativt store, men det gør ikke så meget, når nu de vejer noget. Jeg er lidt ubeslutsom med aftenens outfit. Jeg har valgt at genbruge fra skabet. Jeg har vist rigeligt med kjoler, jeg ikke har fået brugt nok. Hvis det ender i en LBD, så er det fjerøreringene som kommer på, for at spice det lidt op. Men nu må vi se på det.
Photobucket

Til sidst vil jeg ønske Jer alle en super god aften og håber I får en fantastisk aften med venner, familie og en masse kærlighed. Traditionen tro skal jeg spise god mad med mine forældre og derefter hopper jeg videre til stor fest sammen med kæresten. Vi ses i det nye år 😀

Photobucket

2 kommentarer

  • Hvor ser du fin ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan godt li’ det helt lige klip 🙂 Og jeg har også lige fået bestilt tid til frisøren inden for den næste uge.. Nogle gange skal det bare gøres 🙂 Rigtig flotte øreringe 🙂 Tak, godt nytår til dig også 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2011 tilbageblik