Presents

Dagens | Uniform

De sidste par dage har uniformen været nedenstående. En strikkjole, flade støvler, pels, briller og stort tørklæde. Nemt, bekvemt & pænt 😉 Det skal lige siges, at det er den perfekte shopping uniform, da der er få dele at tage af og på! Og så er det hverken for varmt eller koldt at have på i stormagasinerne.
PhotobucketEt shoppingfund jeg drømmer om, er at finde endnu en lækker pels. Gerne lidt langhåret og måske grå, sort eller en kombination af begge dele. Jeg har fundet denne på Asos, som jeg er så forelsket i, men desværre udsolgt i min størrelse.
Photobucket
Forresten til Jer der bruger Google Friend Connect til at følge bloggen. Så er det en god idé at hoppe over til en anden reader, hvis altså I stadig har lyst til at følge bloggen via en reader. Google har nemlig valgt, at fjerne funktionen på alle ikke Google-blogs. Hvilket jo er fair eftersom man ikke er på deres platform længere. Jeg ved ikke hvornår den forsvinder fra min blog, men jeg kan se rundt omkring at de allerede er pist forsvundet fra andre blogs. Så det er bare et spørgsmål om hvornår de opdager, at jeg har den her. I kan i stedet anvende Bloglovin’ til at følge mig. Tryk på linket under billedet 🙂
Photobucket

This is the utmost comfortable vacation and shopping outfit that I could pull out of my closet. Not too warm nor too cold! And still kept civilised.

Photobucket

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Presents