Dagens | Uniform

2011 tilbageblik

Photobucket
Nu går vi snart et nyt år i møde, og derfor er det passende lige at lave en recap af hvad der er sket med bloggen og mig i løbet af det sidste år. 2011 har været et utroligt spændende år, hvor jeg har udfordret mig selv på alle mulige måder, og oplevet en masse mindeværdige ting, og så er der selvfølgelig de helt små glæder fra hverdagen. Jeg føler virkelig, at jeg har rykket mig en del i dette år, og har lært mig selv utrolig meget bedre at kende. Har været igennem en del positive udfordringer, som har været med til at danne den person jeg er, og har styrket mig som person.

2011 har budt på:

 • Agnes cupcakes som var det helt store samtaleemne i 2011. Og det er jo slet ikke noget vi skal tale om nu. Ahem!
 • Overraskelse med teltudflugt i egen stue – så hyggeligt og romantisk arrangeret af manden.
 • Copenhagen fashion week i starten af året. Fed oplevelse. Har været til mange events i 2011 ifb. med bloggen. Og er glad for at have deltaget i hver og en af dem og mødt så mange søde mennesker.
 • I april skrev jeg under med Bloggers Delight, og gjorde bloggen til en indtægtskilde. Troede aldrig det skulle være muligt, men det blev det og er så taknemmelig for at kunne tjene penge på en hobby, jeg er glad for.
 • Fejring af 6 års dag med kæresten med besøg i Tivolihotellet, middag i kødbyen og kaffe i NIMB baren.
 • Solgte ud af garderoben, hele to gange til Fashion Flea og gjorde klædeskabet lidt mere rummeligt igen.
 • Sommerferie i New York og Las Vegas med hele familien.
 • Sejltur til Malmø i motorbåd med vandre og Cafétur på Vesterhamn.
 • August var jeg til et smukt bryllup i pæne og eventyrlige omgivelser.
 • Jeg blev ejer af et uundværlig genstand, som jeg har haft så meget glæde af – nemlig et fastobjektiv 50mm til mit Nikon kamera.
 • Årets vigtigste moment var at jeg færdiggjorde min kandidat i Oktober og fik job indenfor samme måned. Jeg priser mig lykkelig for al den slid jeg har gjort de sidste fem år, for at kunne nå til dette punkt, hvor jeg står med en uddannelse og et job.
 • Til slut vil jeg gerne takke alle læsere for 2011 – I har været så søde til at kommentere, komme med gode råd og værdsat mit arbejde på bloggen.

Nu ser jeg virkelig frem til at tage hul på det nye år, med endnu mere fremskridt, glæde, mål der skal nås og endnu et år mere med bloggen.

8 kommentarer

 • Dorthe

  Hejsa.

  Rigtig lækker blog du har.

  Jeg er blevet helt vild med din craked neglelak i din billed kavalkade. Må jeg være fræk og spørge hvor den er fra?

  Jeg vil klart følge din blog fremover

  Godt nytår.

  Dorthe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej Dorthe, tak fordi du læser med 🙂 Og godt nytår til dig også. Jeg har tidligere lavet et guide til neglene her:
   http://dailystylediary.com/2011/02/leopard-poter-how-to/

   Men man kan også købe cracked neglelak hos OPI, Depend og china glaze – det er måske lidt nemmere at have med og gøre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

   Tusind tak for dit hurtige svar. Det skal jeg da helt klart prøve af. De er faktisk langt mere elegante dem du laver end de lakker man kan købe. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • vs

  jeg husker også de fleste billeder..
  tror jeg har læst bloggen i over 2 år
  Godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så mange gode minder, du har fået dig 🙂 Rigtig gode billeder, jeg husker de fleste. Det er så flot med din uddannelse og job 🙂 Og det var hyggeligt at hilse på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Ihh 2011 har været et HELT FANTASTISK år. Jeg kan godt følge dig i mange af de punkter. Jeg har også lært helt utroligt meget om mig selv, og er blevet B.sc i Økonomi og blevet uddannet holdinstruktør.
  Det er helt vildt fedt 🙂

  Jeg glæder mig til at følge din blog hele næste år også. Har nu været trofast følger i over to år, og jeg elsker at komme ind på bloggen og suge en masse inspiration til mig og se hvad du går og laver 😉

  RIGTIG GODT NYTÅR 🙂

  Vi ses i 2012 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Godt nytår til dig også, Carina. Hvor er det skønt, at du har fulgt bloggen i så lang tid. Og mange gange tillykke med din B.Sc. – det er virkelig flot!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens | Uniform