Phone memories | week 47

Negletip | glimmernegle

Photobucket
Photobucket

Forleden kom jeg med et tip til en julefrokost frisure. I samme ombæring vil jeg da også komme med lidt tip og idéer til neglene. Efter at have set Shellac glitternegle hos den søde blogindehaver af Jimi & dolly, ville jeg prøve mig ad med noget lignende. Et billigere alternativ vel og mærket. Jeg synes resultatet blev rimelig godt taget prisen og materialerne i betragtning. Og så er de gode til at peppe et outfit op, og passende til en god aften med fest og farver. Hvis der er interesse for en DIY guide til neglene, skal jeg nok få strikket sådan en sammen til Jer 🙂

My glittery nails – homemade!

Photobucket

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Phone memories | week 47