So last season

Hår inspiration | julefrokost

Julefrokostsæsonen er jo småt begyndt, og jeg skal selv afsted næste uge. Så jeg har søgt efter lidt inspiration til frisuren. Jeg er lidt af en rookie, når det kommer til at sætte hår. Så Youtube er sandelig min ven og frisør, når det gælder flotte frisurer.
Jeg fandt frem til denne video, som jeg synes viser en frisure jeg godt kunne bruge. Hun er super dygtig til håropsætning, og har næsten en million views på sine videoer. Og så har hun jo også den flotteste hårpragt, der jo kun gør det endnu pænere og flottere at se på.


Naturligvis, har jeg også lige selv testet om det er muligt at sætte. Og det var det! Det tog vitterlig kun 5 minutter, når først man havde fundet ud af hvilken retning totterne skal snoes. Det er ikke nemt, når det er spejlvendt. Dog er min frisure knap så fyldig og stor som hendes. Havde ellers gået og troet, at jeg havde langt og fyldigt hår. Men så meget af det har jeg alligevel ikke. Frisuren kræver nemlig, at man har ret langt hår og gerne fyldige lokker. Hun har vist nok anvendt hairekstensions, som jeg ikke ejer. Det er ikke så tydeligt at se frisuren, når håret er mørkt, men voila!
Photobucket

Photobucket

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

So last season