Negletip | glimmernegle

Dagens | lag på lag

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Hold da magle, det blæste jo en halv pelikan i søndags. Heldigvis var jeg ikke på cykel eller gåben, så det var jo heldigt nok. Men vejret gjorde åbenbart, at jeg ikke kunne stå stille. Jeg har aldrig gestikuleret eller stået mindre stille end på de her billeder 🙂 Og så var de også de eneste, der ikke var slørede. Så jeg var åbenbart ikke den eneste, der ikke kunne stå stille. Dagens den dag bestod af tøj i flere lag, hvilke er en god metode til at holde sig varm på. Jeg tror jeg havde fire lag på, og frøs absolutlig ikke. Bare lidt onsdagsbonusinfo og pludder herfra 😉

Så var der en del af jer, som godt kunne tænke sig en DIY guide til glimmerneglene. De kommer selvfølgelig senere i dag eller i morgen 🙂 Kan I have en god onsdag!

Photobucket

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Negletip | glimmernegle