Outfit @ sunset

Hvad vil jeg bruge en million til?

Photobucket


Hvem kan ikke lige bruge en million kroner? Det kunne jeg i hvert fald godt. Og hvis jeg var så heldig at vinde,ville jeg bruge dem på en masse materialistiske sager og for at være lidt fornuftig, spare lidt op. Det vil skam ikke være dårligt, hvis der lige var plads til en Chanel taske, lidt interiør til lejligheden eller en tur i de varme land.

Det er faktisk lige det, som dette indlæg skal handle om, nemlig at vinde penge. I har måske allerede bemærket, at Mille Fe har fløjet forbi bloggen. Danske spil har nemlig lanceret et nyt spil, kaldet Millionlotteriet – det spil hvor der er størst chance for, at vinde en million. Antallet af millioner i hovedpuljen afhænger af hvor mange der spiller (de udlodder 1 million for hver 37.500 solgte lodder), men der garanteres altid den højeste millionchance. Der er nu åbnet en ny runde, hvor hovedtrækningen af den million, kommer til at være den første søndag i advent, dvs. d.27. november. Man kan købe sin lodseddel i Danske Spil forhandlere eller på Danske spil.  Og hvis man køber sit lod før d.30 oktober, er man også med i lodtrækningen de næste fire søndage frem til d.27/11 om 50 vindere x 5000kr per trækning. Altså man har 5 chancer for at vinde en pengegevinst på et lod, som koster 100kr. For en gangs skyld, så skal jeg ned og købe et lod til mig og kæresten – den million vil gøre godt i pengepungen 😀 Regler og trækningsnumrene kan man læse mere om lige her.

Hvad vil du købe, hvis du vandt en million?

Sponseret indlæg

6 kommentarer

 • Hiya! I siomply wish to give a huge thumbs up for the good info you have here on this post.
  I can be coming back to your weblog for mre soon.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Jeg har halstørklædet, og skoene(bare lidt kortere), så meget godt valg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Heldige asen! Ikke dårligt at have de lækre ting i garderoben 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Når der nu står “sponseret indlæg” så er det jeg tænker, hvad er det du får, for at skrive det? 🙂

  Håber det er ok, jeg spørger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej Rebekka, helt ok at spørge 🙂 Dog kan jeg ikke svare på det, da der ikke er interesse for at afsløre overfor de enkelte annoncører, hvor meget de enkelte betaler for annoncer og redaktionelle indlæg. Håber du forstår. Men jeg kan kun sige, at timeprisen er meget høj 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebekka

   Arh okay, jamen det er helt helt fair, jeg har jo heller ikke krav på at vide noget som helst – var bare lidt nysgerrig jo! 😀
   Men ja, du får penge for det så, det var egentlig bare det, jeg var nysgerrig på (og det lyder jo ikke dårligt ;))

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit @ sunset