Et udvalg af outfits

Matchy matchy yellow

Photobucket
Photobucket
Photobucket(Leather jacket – Miss Selfridge, Dress, top & scarf – H&M, Boots – Deefeter, Bag -Asos)

På forunderlig vis, opdagede jeg her forleden, at jeg matchede en væg i vores gård. Med vasketøjet i hånden trådte jeg ud af døren, og faldt i et med den gule trævæg. Meget sjovt tilfælde, så det skulle da selvfølgelig dokumenteres. Hvis I meget heldige, så dukker DHLs meget gule reklamebanner op på bloggen mens I læser dette, og gør hele bloggen endnu mere gul. Gul er jo også så trendy for tiden, så hvorfor ikke 😉 Jeg synes i hvert fald det giver godt humør. Flere farver i garderoben, tak!

Apparently I matched the yellow wall in our backyard.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et udvalg af outfits