God fredag!

Lige nu

Photobucket
Photobucket

Det er dog slet ikke et billede fra Danmark, ej er tidspunktet heller ikke realistisk. Lige nu sidder jeg og drømmer mig væk til en morgensvømmetur i poolen i 40graders varme. Der er altså bare ikke meget bedre ved at starte dagen, næsten helt alene i poolen til solskin. Ugen har slet ikke været så hård ved mig, som jeg kunne forvente. Men jeg ved den kommer til at være det, de næste to uger – hvor jeg skal rundt forskellige steder i Danmark til møder. Lige nu nyder jeg lidt at det er weekend, og det er slet ikke så tosset at være herhjemme når vejret er så godt, og så endda i oktober. Lige nu sidder jeg med dagens første cafe latte i hånden og specialeforberedelse til næste uge. Måske jeg kan blive luftet ude i det gode vejr lidt senere 🙂

Dreaming away to a morning of relaxation in the pool in Vegas – but the reality is that I am sitting in DK with a cafe latte and preparation of oral defense of my master thesis.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God fredag!