Dagens | solskin

Konkurrence

Photobucket

Så er der lidt efterårshygge på bloggen, nemlig en konkurrence. Men en vild lækker præmie, synes jeg i hvert fald. Den har kørt på flere blogs efterhånden, men hvis I ikke har haft chancen for at vinde hos de andre, er I måske heldige denne gang. Der er tre heldige vindere, der får mulighed for at vinde et gavekort på $100 til Shopbop, som I kan bruge på lige nøjagtig det I har lyst til.

Alt I skal gøre, er at klikke ind hos designeren Rag & Bone eller Tory Burch og vælge jeres favorit til denne sæson. Når I har fundet jeres favorit, skal I linke til det i kommentarfeltet samt skrive jeres mailadresse og navn i de pågældende felter – så er I med i konkurrencen.Vinderen bliver fundet kl.12 lørdag d. 22/10.

For flere nyheder fra Shopbop, kan I følge dem på Facebook, Twitter eller deres blog.

Sponseret indlæg

136 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens | solskin