(Søn)dagens

4 gode grin

Photobucket

Der kommer ikke så ofte filmanmeldelser på bloggen, da jeg nok ikke har fået set så mange film. Men på det sidste, har jeg faktisk set hele fire film relativt tæt på hinanden, og sjovt nok også i samme kategori. På det sidste har jeg haft brug for at se film, som ikke har krævet den store hjerneaktivitet. Det var min måde at slappe af fra cand.merc. eksamenshelvede her som var kombineret med en masse jobsamtaler. Film som egentlig er lidt kliché-fyldte og amerikanske, men som alligevel alle formår at frembringe et smil på læben. Filmene leverer lige det ekstra touch, som man normalt ikke har set før. Underholdning og humør på god niveau – perfekt til de tømmermændsramte søndage. Selvom jeg er mere til Justin Timberlake som musiker, så synes jeg han klarer det fremragende som skuespiller, specielt i Friends with benefit.

Jeg ved desværre ikke, om de alle stadig kører i biografen, men så er de sikkert ude på DVD – ellers så florerer de ude på internettet. Andre sjove film som jeg skal se?

Skriv en kommentar

 • Maja

  Crazy stupid love er klart anbefalelsesværdig! Den er i samme genrekategori som de andre 4 film, men med at godt twist og en god portion selv-ironi, så det ikke bliver for amerikansk kvalmt! Og ja så er ham Ryan en hottie:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Har desværre ikke lige fanget den med Ryan Gosling, synes nu ikke han er så hot igen – måske mig der er mærkelig. Men filmen må jeg helt sikkert se alligevel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Samme dag næste år” kan også anbefales

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Den kender jeg faktisk slet ikke, den må jeg lige kigge nærmere på. Tak for tip 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg hverken set Friends with benefits eller No strings attached, men har undret mig over om de ikke handler om det samme? 🙂 Det ser sådan ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Det er faktisk også nogenlunde samme plot, bare med andre skuespiller 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke set nogle af de 4 film endnu, men de er alle på min “liste”.. Jeg elsker sådanne film, og hvis de er gode/sjov ser jeg dem gerne igen og igen når jeg bare skal koble fra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Ditte, så må du snart i gang. Weekenden er jo oplagt mulighed for det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har set alle 4 film, de er alle gode. Eller de er gode hvis man keder sig og bare vil se en film der ikke kræver meget tænkning 😉

  Held og lykke med studieafslutning og med starte på jobbet! Jeg står (forhåbentlig) selv i samme situation om et års tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Mange tak, og mange gange held&lykke til dig også, når du når derhen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også set alle fire.. Det er præcis sådan nogle film hvor man bare kan slå hjernen fra..

  I går så jeg Zookeeper inden jeg skulle sove og jeg grinte så mange gange.. Følte mig lidt åndssvag når jeg nu var her helt alene! Men den var sjov og sød! Den er med Doug fra “Kongen af Queens” og talende dyr..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har også set dem alle bortset fra den med Ashton Kutcher. 🙂 Jeg synes Brides Maids og Bad Teacher var de bedste, Friends With Benefits fangede mig ikke rigtigt desværre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  “Crazy Stupid Love” – den skulle du tage og se, den er både sjov, sød og rørende! Og Ryan Gosling er en godte uden lige!

  Ellers vil jeg anbefale dig “Drive” – det er jo på ingen måde en sjov film,men den er simpelthen så fantastisk, at jeg KUN kan anbefale den!

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(Søn)dagens