Dagens detalje

Lidt om makeup

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Fornylig fik jeg en gave ind ad døren med et par ELF makeup produkter jeg efterfølgende har testet. Jeg har jo helt klart mine favoritter indenfor det mærke, og det er deres produkter til læberne. Jeg er stor fan af deres mineral læbestifter, som jeg stort set altid har en af i tasken. Det var derfor med stor spænding, at jeg skulle afprøve deres eyeliner, lipgloss og blush. Mener vistnok at alle de tre nævnte produkter koster omkring 13kr, så det er jo ikke alverden.

Jeg startede ud med at teste den flydende eyeliner, som har en stiv men spids pensel. Den er ret nem at påføre, dog er den langsom om at tørre. Så det er om at holde øjnene lukket i nogle sekunder ellers er det forfra 😉 Så holder den desuden ikke til at man gnubber øjnene. Hvis man som mig ofte glemmer, at jeg har makeup på, så er denne eyeliner desværre ikke et hit. Der gik ikke længe, før jeg havde tværet stort set det hele af. Jeg forudser derfor, at den ikke holder hele dagen. Lipglossen derimod synes jeg er rigtig fin. Den er allerede en fast inventar i tasken, fordi den klistrer ikke, og så giver den en diskret rosa farve til læberne. Jeg har den i farven “wild”. Blushen i tickled pink kan man lige ane at jeg har på, på første billede. Den giver en fin og frisk glød til ansigtet, uden at give alt for rødblussede kinder. Den kommer helt sikkert i brug, så snart min MAC blush er opbrugt.

I tested the three products from ELF cosmetics. My favourites are definitely the blush and the lipgloss. The eyeliner is unfortunately not durable.

Skriv en kommentar

 • Katrine

  Jeg kommenterer normalt ikke, men vil gøre en undtagelse i dag, hvor jeg er ved at catche op på blogs efter en lang ferie – for hold op, hvor er du bare smuk! Tak for en fin blog – og tillykke med jobbet;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Hej Katrine, tak for de søde ord. Det er altid skønt at høre fra sine læsere. Det betyder meget at du tog tiden til at kommentere her på bloggen, tak 🙂 hav en fantastisk dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens detalje