Et nyt kapitel

(gårs)Dagens

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Endnu en arbejdsdag er overstået, og selvom jeg har været der en hel dag modsat til igår, så er jeg ret frisk stadig. Så allerede nu, er jeg da ved at vænne mig til tanken om at arbejde fuldtid 🙂 Wuhuu! Billedet er fra igår, hvor jeg lige nåede at komme hjem for at skifte tøj og til briller – og ud igen på strøget. Tanken var egentlig også at jeg skulle ud til Fashion after dark iaften, men der prioriterede jeg altså middag hos mine forældre fremfor shopping. Det er pengepungen nok lidt glad for.

Another day spent at work and then dinner at the parents house.

Skriv en kommentar

 • Natalia

  Så lækkert casual et outfit =) Hvor er toppen fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Hvilket mærke er dine briller – virkelig fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   De er fra Monkeyglasses, som kun sælger deres briller online. Mine koster lige under 500kr, hvis man har en styrke der er under 3 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nyt kapitel