Me, myself and Irene

Stilhed før stormen

Photobucket
Photobucket

Billederne her er taget i Vegas, i helt uvished om hvad der ventede os i NYC. Caesars Palace er virkelig flot og skønt hotel, i hvert fald udefra. Det sidste billede krævede dog, at man skulle tage det meget hurtig. Tror vist nok at jeg fik brændt mit lår af den opvarmede overflade.

Lige nu er klokken 10 om morgen i NYC, og jeg er lige vågnet. Har sovet så trygt hele natten igennem. Når jeg kigger ud af vinduet, skinner solen, og der er kun få resterende regndråber på ruderne. Jeg er lidt i tvivl om Irene overhovedet har været igennem byen. Jeg har intet hørt, men i nyhederne siger de at den er passeret. Det virker helt surrealistisk, at se nabobyerne oversvømmet og uden strøm, for her er der virkelig intet at mærke. Alt virker indtil videre meget rolig. Der er dog stadig ingen opdateringer fra lufthavnen, så nu vil jeg fortsætte mit fangeskab på hotellet 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Me, myself and Irene