On the rooftop

Ny smart gadget

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Sponseret indlæg

Hvis I har lagt mærke til det, så kører der til tider en Call Me kampagne på bloggen. I denne sammenhæng, har jeg været så heldig, at få foræret en splinterny mobil af Call Me, nemlig en LG optimus 2x, som er tip top tunet med alle de nyeste funktioner. Mobilen har lige de funktioner, som jeg længe har ønsket på min mobil. Den har en dual core processor hvilket gør den virkelig hurtig at loade fra nettet, og så er den i fuld-HD – som giver skærmen den bedste opløsning (I kan læse mere om mobilens funktioner lige her). Selvom jeg har været glad for min Nokia, så var skærmen simpelthen alt for lille og mobilen desværre lidt for langsom om at loade billedtunge netsider, som fx. min blog. Jeg har jo i forvejen haft abonnement hos Call Me i flere år, og her på det seneste, fik jeg ændret det til POW! abonnementet som giver 6timers tale, 10gb data & fri sms/mms. Og når man som jeg bruger mobilen ret meget til at gå på nettet, er det altså anbefalelsesværdigt, at få et billigt abonnement med meget data.

Jeg brugte noget at min aften i går, på at nørde den lille nye gadget. Men når man er ny i Android verdenen, kan det være lidt svært til tider. Så hvis I har nogle apps anbefalinger som er must have, så skriv dem gerne her. Det vil være en kæmpe hjælp:-) Det kan være alle apps alt fra shopping til praktiske apps.

Received the new LG optimus 2x yesterday – I have been playing with the cool features. So if you have any recommended apps for me, do feel free to share them 🙂

Skriv en kommentar

 • Vanja

  Fin telefon, og hvor har du dog smukke hænder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hejsa!

  Lakker telefon, men jeg ma indromme jeg lagde mere marke til din neglelak 😉 Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cat

  Den telefon er for fed! Det er jo også kun seje chicks, der har sådan en (kan man høre på mig, at jeg også har en?)! 😉
  Jeg har haft min i et par måneder nu og har ikke været andet end glad for den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Jeps, du har ret. Kun seje chicks 😉 Men jeg synes nu at batterilevetiden er lidt lav, eller er det bare mig der bruger den for meget?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med den nye gadget:-)
  Jeg er meget glad for min bloglovin og downtown app, så er jeg altid opdateret med hende den søde Lynn – haha det lyder lidt for fedte fedte agtigt, meeen det er nu også lidt sandt! Downtown tjekker jeg hver dag, selvom jeg også får en mail, den er bare mere læsevenligt på app’en.
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Ih, Camilla – du er altid så sød 🙂 Det er to rigtige gode sider, som jeg helt sikkert skal have på app. Bruger bloglovin dagligt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On the rooftop