Ny taske

Me, myself and Irene

Photobucket

…virkelig tam titel, men hold op hvor er denne situation altså bare nederen! Modernatur har absolutlig ikke opført sig eksemplarisk, først et jordskælv i NYC, nu en orkan som skal ankomme imorgen. Vi skulle have været med flyet iaften, men allerede igår blev flyet aflyst, og nu har vi købt ekstra nætter på hotellet, og venter til på mandag. Hvor den forhåbentlig er ovre. Al offentlig traffik er lukket ned fra formiddag, butikkerne er ved at lukke ned og menneskerne er langsomt ved at trække sig væk fra gaden. Jeg tror ikke helt at folk her i NYC helt er forberedt på situationen. Tror bestemt det er en overraskelse for dem, som det er for os. Vi er heldigvis udenfor evakuationszonen, men skal stadig blive indendøre. Så her til morgen har vi på statens opfordring købt mad og vand ind til de næste to dage. Det der er på billedet, er kun en meget beskeden version, af hvad vi har købt ind. Vi har mange liter vand stående, som faktisk næsten var udsolgt i supermarkederne. Kiks og andet mad som ikke skal tilberedes just in case, at strømmen går. Det skræmmer mig egentlig ret meget, ikke at vide hvad jeg kan forvente mig. Det værste vil nok være, at miste strømmen, for så er der nul varm vand, aircondition, lys, fjernsyn, internet…nul og niks! Hvis der er nogen som ved eller arbejder for et flyselskab, og ved hvordan man skal forholde sig mht ombooking af flybilletter, kom gerne med gode råd. Vi undgik at tage ud til lufthavnen, af frygt for ikke at kunne komme tilbage på hotellet, og at skulle stå og vente med flere tusinde mennesker.

Stocking up on foods and water in preparation for hurricane Irene. We were supposed to be on the flight this evening but that has been cancelled, and we do not expect to fly until monday at the earliest.

Skriv en kommentar

 • Det lyder godt nok ikke så spændende. Fortalte i går min mand at du var derovre nu – håbede at du var på vej hjem. Held og lykke med hjemrejsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Jeg håbede også lidt på at jeg ville være på hjem inden, orkanen var på vej. Men nu kommer jeg forhåbentlig afsted imorgen istedet for:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LinB

  Det er da ikke en tam titel sofi havde sjovt nok den samme tanke. ( http://blogg.aftonbladet.se/sofissnapshots/2011/08/me-myself-irene ) Håber I alle kommer igennem det og at det ikke bliver for slemt.Vi drukner i regn herjemme, så det er skam ikke meget bedre, suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Chang

  Hej Lynn. Jeg bor på Manhattan (Upper East Side), uden for evakueringszonen. Her oppe er der pænt med folk på gaden. Vi er forberedt med vandflasker, starinlys og alveredens snacks… Jeg tror, at der kommer en masse regn senere i dag og i morgen, men orkanens styrke er meget aftaget og her på Manhattan er orkanen nedgraderet til en tropisk storm. Heldigvis. Jeg tror ikke, at du har noget at frygte, men det er et pokkers slid med lufthavn/billeter osv. Damn!!! Er selv noget rastløs :-/ Det skal bare overståes!!! Lad os håbe på det bedste! Mange hilsner, pøj-pøj og god tur tilbage til Danmark!
  Peace out!

  P.s: Thumbs up til din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Hej Jannie, ih hvor er det godt at høre det fra en som bor her. Det giver lidt tryghed. Jeg er egentlig heller ikke så nervøs for orkanen længere, men måske det er fordi jeg ikke ved hvad der venter mig. Men jeg glæder mig godt nok ikke til, at tage ud i lufthavnen på mandag, og kæmpe med flere tusinde andre mennesker, der også gerne vil flyve ud af landet. Det er et frygtelig slid, specielt når man ikke ved hvornår man har mulighed for at flyve, og hvor timer/ dage man kommer til at sidde og vente i lufthavnen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor skræmmende! Håber at det er hurtigt ovre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Dejlig blog du har, jeg kommentere næsten aldrig. Men følte jeg måtte skrive en kommentar til dette. Jeg håber i kommer sikkert igennem Irene!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej nej nej, hvor er det en kedelig afslutning på jeres ferie. Prøv evt. at skrive til Lotte fra Charlotted, hun arbejder i lufthavnen. Øv, jeg håber virkelig, at der ikke sker noget alvorligt, og at I snart kan komme hjem. Har tænkt meget på jer i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Hvor er du sød! Ja, det er virkelig en kedelig afslutning, har generelt været lidt uheldig med luftfarten på denne tur, men håber at turen hjem på mandag glider lidt nemmere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok en træls situation, I er havnet i. Går ud fra, I også selv skal betale for ekstra nætter på hotellet? Der er jo ikke meget ved et par ekstra dage i NYC, når de skal tilbringes på et hotelværelse 🙁 Krydser fingre for, at strømmen ikke går! Pøj pøj, Lynn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Tusinde tak, Maria. Jeg tror ikke at forsikringen dækker, eftersom det jo er force majeur. Lige indtil videre er vi glade for at have et sted at være 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny taske