Beauty buys

Home sweet home

Photobucket
Photobucket

Jeg kom langt om længe hjem til Danmark igen i går. Da de annoncerede at Newark lufthavn genåbnede mandag morgen, stod vi på pletten kl.6 om morgen, for at være sikker på, at være nogen af de første tilstede. Vi havde egentlig regnet med, at være mødt af flere tusinde mennesker som skulle have ombooket deres fly. Men der var helt tomt! Bortset fra få stykker der lå og sov på gulvet. Den eneste dato de kunne bekræfte, at der var billetter til, var d.3/9 – altså det vil sige en uges mere ferie! Lige da vi stod der, ville vi egentlig bare gerne hjem til Danmark hurtigst muligt. Af den grund blev vi så skrevet på som standby til det første fly mod Heathrow, der skulle afgå om 12timer. Vi brugte derfor hele 12timer i lufthavnen i uvished, om det var muligt, at komme med flyet mandag. Fordi flyet var et transit fly, var der heldigvis stor mulighed for, at de ankomne passagerer ikke kunne nå flyet, da der enten var store forsinkelser på, eller at deres fly var aflyst. Vi kom heldigvis med på flyet, og det kan betale sig, at komme tidligt. For det var først til mølle princippet, der gjaldt her.

Forsikringen har heldigvis valgt, at betale for alle de ekstra dage – og hvis vi var blevet til d.3/9 var det sådan set bare en betalt ferie, men når man har været på hotellet i næsten 48timer og næsten alt er lukket, så vil man bare gerne hjem. Jeg har ligget i min egen seng, og kan stærkt mærke, at jeg har søvnunderskud og kører hverken på New York eller dansk tid. Nu vil jeg prøve, at få orden på alle de ting, som jeg ikke har kunnet nå 🙂

Ps. jeg ved egentlig ikke hvorfor, det ikke var muligt, at kommentere på forrige indlæg. Hvis I havde nogle kommentarer, så kan I skrive dem her 🙂

Skriv en kommentar

  • Hvor er du smuk! Kan virkelig godt lide din feminine stil, minder lidt om min egen så jeg finder inspiration i din blog en gang imellem 🙂 Kom gerne forbi min nye inspirationsblog, vil glæde mig rigtig meget. mvh Sandra

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty buys