Lige nu...

Dagens | Vegas

Photobucket
Photobucket
(Jumpsuit – Nelly, Flats – Zara, scarf – H&M, Bag – Calvin Klein)

Det er vores allersidste dag i Vegas, hvilket vil sige tredje dagen. Jeg kunne egentlig godt have brugt flere dage her, lidt mere kuffert plads og lidt flere penge 😉 I går var vi på outlet, og kom hjem med mange ting – dog var jeg nu den der langt fra købte mest. Hvis I kommer til Vegas en gang, så skal I tage på Premium outlet North, der er 150 butikker. Vi var der omkring 5timer, og var inde i måske 1/3 af butikkerne. Outfittet er fra i går, hvor vi var ude og spise. Der er alt for meget aircondition allevegne, så kontaktlinserne blev skiftet ud med briller, for efter en hel dag med linser, bliver de altså usædvanlige tørre. Og tørklædet er fordi det er røvkoldt indendørs!

Klokken er egentlig kun 7:20 i Vegas, men jeg kan simpelthen ikke sove mere. Min krop har simpelthen så svært, ved at vænne sig til tidszonerne. Lige nu tror jeg, at jeg kører på New York tid, som er tre timer foran. Nu vil jeg hoppe i poolen inden turen igen går til deres overdådige morgenmadsbuffet. Hav en fortsat god dag derude 🙂

Outfit from yesterday, our second day in Vegas.

Skriv en kommentar

 • […] Egentlig var meningen at jeg ville have en MbMJ taske, men efter at have set den, er jeg faktisk ikke så tændt på den mere. Så derfor røg denne taske altså med hjem, som jeg købte i Las Vegas i deres outlet. Tasken er fra Calvin Klein outletten, købt til næsten ingen penge. Der var 60% rabat på outletprisen! Hvilket vil sige, at jeg gav 500kr for den, og det er endda i ægte læder og super rummelig. Der er måske nogen af Jer, der allerede har set den her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh jeg er misundelig 🙂
  Ville jeg bare lige sige, hold kæft, hvor er du smuk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Uha gid det var mig 😀 ja det er utroligt der skal være så koldt inde døre ..

  tænkte på – din jumpsuite er fra Nelly og jeg er vild med den, men på hjemmesiden ser den utrolig nedringet ud, men på dig sidder den jo bare super flot 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Tak Anne, min er også så nedringet, men jeg har brugt sikkerhedsnål for at holde den lukket for oven 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor har du købt tasken, og hvor meget måtte du komme af med? =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Hej Maria, den er købt i Las Vegas i et outlet, sat ned til 500kr kun 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh det lyder ellers som et lækkert outlet!
  og ja kan godt huske da jeg var i USA sidst at jeg også blev forkølet pga air conditioning! det jo så skørt nå nu man tror man tager hen til varmen haha 🙂

  xxHelene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor er jeg misundelig på din tur..
  Specielt Vegas. Var der jo i små 9 dage sidste år, og det var fantastisk! Selvom man efter så mange dage er godt mættet af byen og alle indtrykkene, så er Vegas bare noget helt specielt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu...