Stilhed før stormen

Beauty buys

Photobucket

Makeup er så billigt herovre, specielt mærker som Maybelline og L’Oreal. Jeg har ikke købt så meget med hjem, som jeg egentlig burde, men jeg er bare SÅ dårlig til at afprøve nyt makeup. Jeg købte en foundation fra mit yndlings foundation mærke, som er Maybelline, jeg gav ca. 1/3 af den danske pris. Sikke en besparelse.

En anden ting jeg har købt, er Essie lak, deress nye kollektion har jeg ikke kunne finde nogensteder, så det ender med, at jeg køber dem på ebay istedet for. Det er forresten samme pris både på ebay og i  de amerikanske butikker. Farven jeg har købt hedder Peach Daiquiri, som jeg købte, fordi jeg havde glemt, at tage en neglelak med hjemmefra.

MAC er jeg faktisk ikke så sikker på, at var meget billigere end derhjemme. Jeg har længe haft brug for en ordentlig blush. For at få ordentlig vejledning, gik jeg i MAC. Her var de som altid super proffesionelle, og i løbet af få minutter, stod jeg med farven Mocha i hånden. Jeg gav 20 dollar for den, som jeg synes var rimelig. Hvis du trænger til makeup vejledning, så er MAC altså stedet.

Den sidste ting jeg i desperation købte, er en bøtte neglelaksfjerner. Tror vist nok, at man også kan få dem herhjemme. Det er en bøtte med vat og neglelaksfjernervæske, så skal man bare stikke fingeren ned i, og dreje den rundt og voila, så er neglelakken fjernet. Super smart og hurtigt.

Ps. Der er forresten gode nyheder. Newark lufthavnen er genåbent, og nu håber jeg bare, at jeg kan få et fly med afgang idag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Stilhed før stormen