Dagens | shorts og skjorte

Vacation essentials

PhotobucketEssie – Tart Deco, Decubal sun lotion, H&m filt hat, MbMJ sunglasses, Hilfiger Denim dress, Asos flats

Nedtællingen til ferie er så småt startet, for nu virker det egentlig mere overskueligt og realistisk, eftersom specialet lakker mod enden. Jeg glæder mig til at komme ud og snuse lidt til et andet land, som jo er en del varmere end hvor vi befinder os nu. At pakke til en sommerrejse er egentlig meget nemt. Min kuffert kommer til at være fyldt med lette og tynde kjoler, hatte (dog nok ikke i filt, det bliver måske en tand for varmt), mine nye flotte MbMJ solbriller jeg endnu ikke har brugt ,  Essie tart deco på mine negle – den får én til at se så solbrun ud, Decubal solcreme som jeg kun har hørt så godt om, men endnu ikke prøvet, flade sko til at trave byen rundt i ,og så håber jeg, at jeg skal spankulere rundt med en Starbucks ice latte i hånden til at nedkøle kroppen lidt med.

Here are some of the essentials that I need to pack for my trip to NYC where there is so humid and hot.

Skriv en kommentar

 • louise

  hvornår skal du afsted ? 🙂 jeg skal selv afsted om en mdr præcis.. yeah..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Jeg kommer faktisk hjem lige præcis om en måned. Så rejser jeg afsted i midten af august 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle rigtig lækre ting. Jeg er selv på jagt efter sådan en hat! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mm starbucks. Her i Australien har de en ny der hedder orange mocha, jeg gætter på at man også kan få den i USA, Starbucks’ moderland. Men altså prøv den! Frappucinoen er som OrangeChokolade mousse med sugerør. Nam!
  Bare et lille tip:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Mmm det lyder virkelig lækkert, den må jeg holde øje med. Prøver så vidt muligt at nå så godt rundt om deres drikkekort, som muligt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre ting, især de flotte sko
  Og så må du have en god ferie, når du kommer dertil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den blomstrede kjole er virkelig fin! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens | shorts og skjorte