Husk

Dagens

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket(Nelly jumpsuit, Bag – Jimmy Choo for H&M, Sandals – H&M, Belt – Asos, Blazer – Topshop, Sunnies – MbMJ(gift))

Dagen startede med at hoppe i min nye Nelly buksedragt, som jeg havde på for første gang. Super rar og behagelige at have på. Vi tog ud og brunchede på Flottenheimer, eftersom vi begge var lidt tømmermændsramte. Jeg var ude med kollegaerne i går, hvor jeg havde sidste arbejdsdag, trist og vemodigt – men man er jo nød til at komme videre i processen. Og som min chef siger, så er det på tide at jeg kommer ud og står på egne ben.

Wore my new jumpsuit from Nelly to brunch today.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk