Et sjældent outfit

Skønhedstip til ansigtet

Photobucket
Photobucket

 Yes, morgenmad skal ikke længere kun indtages men det skal også smøres i hovedet. Jeg har fået et tip om, at havregryn ikke kun er et solid måltid mad, men også ret så sund for huden. Havre har nemlig et højt indhold af silica og amino syre som hjælper på at bevare hudens fugtighed. Derudover er den også god vis man døjer med tørhud eller kløe i ansigtet. Og på grund af de grove gryn har den også en exfolierende funktion.

Jeg har brugt det de sidste par dage, og tro mig, det føles lidt underligt at køre morgenmad rundt i hele hovedet, men det er det værd. Min hud får et fint glød efter vasken, lige som når man har brugt ansigtsmaske. Jeg bruger den som en ansigtsscrub til at fjerne urenheder og make-up. Jeg tager en lille håndfuld gryn, knytter næven omkring grynen og lader lunken vand sive igennem hånden. Husk at lukke hånden omkring grynene, ellers har du havregrød i hele håndvasken 😉 Når konsistensen er blødet lidt op, så massér det ind i huden i et minuts tid og vask det derefter af. Man kan også bruge den som ansigtsmaske, men der skal man bruge en morter til at findele grynene og tilsætte lidt honning – for at få en fugtgivende maske.

I got a tip about how oat is good for the skin, and not only for the tummy. Take a small handfull of oat, let luke warm water seep through your hands – and when the grains have soakened up a bit massage it onto your face for a minut. Thereafter was it of, and you should have a great glow and a moistened skin.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sjældent outfit