Nyt fra Zara udsalget

Frisure guide

Photobucket

Jeg har søgt efter fine frisurer på youtube, som jeg kan anvende til kærestens brors bryllupsfest – der jo er lige rundt om hjørnet. Det skal være en frisure, som er tilpas nem og hurtig at sætte. Her til morgen vågnede jeg op, med krøllerne fra i går, og syntes derfor lige, at jeg skulle teste frisuren i videoen. Det tog mig kun 5min at sætte, men det er absolutlig heller ikke helt perfekt eller poleret, for det var jo kun en test 😉 Jeg har jo langt fra lige så langt hår mere, så på mig bliver frisuren ikke nær så løs. Men i stedet i en tættere, krøllet knold. Jeg synes selv, at frisuren er ret så fin, og jeg kunne forestille mig, at den også kunne anvendes som en brudefrisure, når den dag en gang kommer 🙂

Blomsterne i håret er dem jeg købte på ebay, der er lavet i morbær papir. De er meget ligetil at sætte i håret. For de er forsynet med en lang hårnål, der sikrer at de ikke falder ud eller rykker sig. Youtube videoen kan jeg ikke lige få linket til i indlægget. Men her kan i finde det: http://bit.ly/KTt4RH

Tested the hairdo that I found on ebay. My hair was still curly from last night, so I decided to practice the hair do for the upcoming wedding party.

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fra Zara udsalget