Weekenden

Dagens | jordfarver

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Det ser vist ud som om sommeren omsider er på sin vej, og det er jo kun rart for sjælen, at der er lidt sol og varme. Jeg var tidligt ude af døren i dag, hvilket betød at det var nødvendigt lige at smide en cardigan oveni, som forresten er helt ny, og fra Vero Modas udsalg. Jeg har jo en lille ting for cardigan, og bruger dem jo gerne året rundt og til alt.

Jeg har fejret sommeren med at bestille vores New York til Las Vegas billetter og hotel dertil. Det kommer til at blive så godt, og unægtelig varmere end hvad vi har i Danmark. Hvis der er noget absolut must see i Las Vegas så må I endelige sige til. Indtil videre leger vi med tanken om at leje en bil og køre ud til Grand Canyon.

Summer has finally arrived, maybe only for a couple of days but hey, you have to enjoy whilst it is here.

15 kommentarer

 • AK

  Ja springsvandet er et must-see i Las Vegas og mit “must-do” er den mest fantastiske outletby der ligger i Las Vegas. Du kan sikkert finde en brochure på hotellet for jeg kan ikke huske navnet på det…
  Det er et kæmpe sted med alt hvad hjertet begærer af alt lige fra French Connection, Quicksilver til Gucci og Armani så der er lidt for enhver smag. Det var klart vores shoppingshøjdepunkt da jeg var med min familie derovre; vi var afsted i 18 dage i lejet bil fra San Fransisco til Las Vegas, Grand Canyon, Yosemite og LA – jah jeg kan ikke lige huske rækkefølgen, men det er jo også ligemeget 😉

  Håber I får en fantastisk tur!
  Hvornår skal I afsted?
  //AK
  http://www.ak-s-blog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Ih, mange tak for tips! Jeg skal afsted i midten af August, så der er lidt tid endnu. Sikke en tur I var på, det må være fedt at køre igennem USA.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit. Er helt vild med de farver 🙂

  //knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja vejret har været skønt i dag:-) der er forskellige ting at se på stort set alle hoteller, der er en “vulkan” der går i udbrud udenfor Mirage og piratshow ved Treasure Island. I burde også tage til Las Vegas Premium outlets, der går en bybus derud, ellers koster det ikke så meget med en taxa:-)
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Tak, det noterer jeg lige. Outlets har jeg også fået anbefalet – det skulle være så godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  og tilslutter mig J’adore: du ser rigtig fint ud og sikke et sommersmil du har på læberne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  og neglelakken – hvilken variant er det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  “liker” ret meget den der cardigan 🙂 Vil også gøre mig nogle udsalgsfund (hvis der er nogen tilbage) når eksamen er overstået om 3 dage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bliver da fantastisk med sommerferie i New york 🙂 Desuden ser du rigtig fin ud på billedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Uh! Must see i Las Vegas er helt klart det store springvand show foran Bellagio Hotel i mørke! Det går en gang hver halve time hver aften 🙂 Og grand canyon bør du helt klart gøre, det er virkelig noget af det mest fantastiske der findes (og hvis man har pengene til det er en helikoptertur ned i kløften det hele værd, fås fra 800 kr og op pr. mand)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden