Skønhedstip til ansigtet

Coconut & lime oil diffuser

Photobucket
Photobucket

I går købte jeg et fint sæt pinde og duft olie med kokos og lime duft. Jeg har længe ledt efter sådan et sæt der var til at betale. Har flere gange stødt på dem til nogle hundrede kroner, men det er jo ikke meget andet end træpinde og duftolie 😉 Jeg købte mig sæt for 50kr i Magasin. Jeg er virkelig glad for sættet,nu er der et hint af kokos og lime duft i stuen.

Til dem der ikke kender duftpindene, så er meningen med dem, at de skal sprede en duft ud i rummet uden ild eller regulær pleje. Man skal dyppe pindene i olien og en gang i mellem skal man vende pindene, så pindene kan absorbere mere olie – og dermed sprede mere duft i rummet.

Bought these diffusers with coconut and lime scent. Know they are spreading the greatest scent in the room.

5 kommentarer

 • Sara

  Tror du de stadig kan købes?? Hvilken butik var det du købte den fra i Magasin??? Har nemlig været på udkig efter dem i laaang tid. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej Sara, jeg købte min i sengetøj/boligafdelingen i Magasin. Tror det er muligt stadig at få en lignende derinde. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor smart at de bare står der, uden at man skal tænde ild eller noget 🙂 Lyder som om de dufter virkelig godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes ofte at sættene er for dyrer til bare at springe ud i det, men måske jeg skal forbi Magasin en af dagene:-)
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, det lyder smart! 🙂
  Især, da man ikke skal bruge ild eller andet..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedstip til ansigtet