Blandede billeder

Dagens | Funky lime light

Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket

Med mine nye kjole fra Vero Moda, Essie lime light på fingrene og skriggrønne bælte fra Asos – er jeg godt kørende på farvefronten. Der er nemlig brug for lidt farver til at live vejret og den grå triste stemning op. Jeg glæder mig til den dag, hvor jeg kan bruge kjolen med bare ben og måske endda uden cardigan – gad vide hvornår det min bliver? Søndagen byder virkelig på at man hygger sig på sofaen med en god film og lækker mad mens regnen slår sine slag på ruderne. Billederne nåede da også kun lige at blive taget inden det begyndte at småregne og mørkt. Nu vil jeg smutte i køkkenet og forsøge mig frem med lækker mad 😉 Teriyaki kylling it is! 🙂

Wearing my new dress from Vero Moda, green belt from Asos and Essie Lime light on my fingers. More than enough colours for a rather rainy and dark day.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blandede billeder