Line & Jo

Aussie Angel

Photobucket

Jeg er med i en kampagne der er et samarbejde mellem Bloglovin og Aussie hårprodukter, hvor jeg skal style en frisure til perfektion – lige som en engel vil gøre 😉 Du kan se de andre engler i kampagnen her.

Mit bedste bud på en frisure, som jeg ikke alene synes er fin, men også så praktisk. Det er nok én af mine yndlingsfrisure til dato. Jeg har aldrig været god til at have løst hår en hel dag, så hvis jeg ved jeg skal på arbejde eller noget praktisk, så skal håret op. I dag er jeg på arbejde, og jeg ved fra morgenstunden af, at jeg får meget at lave. Frisuren er lavet ved at tage to totter hår og sno det til siden, og derefter samle det i en knold i nakken. Meget simpelt at lave og kræver ingen tid.

I am participating in the campaign between Bloglovin and Aussie – where I have to style my hair to perfection. This is my best and comfy hairdo where I have twisted the hair and gathered it in a bun in the back. See the other angels here.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Line & Jo