Frisure guide - video

Blandede billeder

Nogle gange har man bare meget at sige, og en masse blandede tanker som gør sig bedst i billeder.

PhotobucketI går modtog jeg min pakke som jeg har bestilt hos Nelly.com med en god rabat på 200kr. Pakken indeholdt en maxi kjole fra Vila og en smuk grøn sommerkjole fra Vero Moda. Jeg er gået helt amok i kjoler, og har en mission om at fylde skabet udelukkende med fine kjoler 🙂 Ikke så meget nyt der, vel? 🙂 Rabatten er forresten gældende til 30.maj og kan kun anvendes en gang ved køb over 400kr. Koden er: PyTT69uR
PhotobucketDagens outfit består af noget så simpelt som et par briller og en top fra Topshop. Det skal altså være behageligt at sidde på læsesalen en hel dag 🙂
PhotobucketSkoene afspejler den samme magelighed som toppen og brillerne gør. Mine Friis & co. sko er vitterlig som at træde ud i sutsko – gerne flere af de behagelig sko i skabet, tak!
PhotobucketNoget som kan redde dagen, er en personlig hilsen fra en webshop som man har skrevet om i sin blog. Der er bare ikke bedre service og hygge end små håndskrevne noter med posten.
PhotobucketRugbrødsmadder er stærkt undervurderet. Det er sundt og så smager det bare godt!
PhotobucketToppen af København, det er der jeg vil bo. At have denne flotte udsigt hver dag vil jeg bestemt ikke sige nej til.

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frisure guide - video