Hygge

My little sanctuary

Photobucket
Photobucket

De næste 24 timer kommer jeg til at tilbringe ved mit nye skrivebord, som kæresten har været så sød og hente til mig i går. Vi har længe haft brug for et ordentlig sted, hvor man kunne sidde og skrive uforstyrret. Dette sted kommer nu til at fungere som specialestedet, og skrivebord for den kommende eksamen som løber af stablen om mindre end to timer. Og når andre bloggere viser deres skuffer fyldt med smykker, viser jeg min skuffe der er fyldt med neon-farvede post-its og highlightere en masse. Jeg har en mani med kontorartikler, og skal helst have alle skriveartikler lige ved hånden. Jeg kommer til at tjekke ind lidt senere med et outfit billede, som jeg er lidt bagud med, men hvis der ikke kommer noget – så er det fordi der er sved på panden og en masse ord der skal nedfældes.

Skriv en kommentar

 • Haha, hvor er det sjovt at du også har det sådan med kontorartikler. Jeg har lige siden jeg var helt lille syntes det er noget af det rareste. Og så er det jo latterligt praktisk også! Og ja held og lykke! Du skal jo nok klare det fint! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder vist ikke til at jeg er den eneste der er glad for kontorartikler ;-)Og jep, skrivebordet er fra Ikea. Jeg ved desværre ikke hvor mine post-its er fra og det står heller ikke på æsken, jeg har engang fået dem af svigermor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Præcis det samme som Guapizimo! 🙂 Synes det er vildt fint. Er det fra Ikea? Vi har dog et skrivebords bord i soveværelset, men der har min kæreste sin stationære, så det er lidt bøvlet 🙁 Og i øvrigt, held og lykke med eksamen/opgaven! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lo

  High five for seje farve post its, forstår ikke hvordan man kan leve uden dem :)Held og lykke …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvor er de mange forskellige farvede post-its fra?held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg elsker virkelig også kontorartikler, det er noget af det hyggeligste der findes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da godt nok et fedt arbejdssted du har anskaffet dig :)Haha, ret sjovt at du viser post-its, etc. fremfor smykker 😀 Nesta, http://neonstars.blogspot.com/_

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke til eksamen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh jeg kan godt savne et skrivebord når jeg ser dit, jeg arbejder tit hjemme med sidder bare ved spisebordet, nogle gange ville du være rarer at sidde ved et lille skrivebord med alt inden for rækkevidde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge