Dagens | gul/nude kombination

Mine conscious collection shorts

Photobucket

Jeg snuppede et par hvide shorts med hjem fra H&M i går formiddag, inden eksamensræset gik i gang. Jeg har ikke tidligere haft kig på H&Ms conscious collection, men jeg så den fysisk i butikkerne igår og det ser jo rigtig fint ud. Jeg havde lidt travlt så nåede ikke at snuse så meget rundt, men fik jeg øje på shortsene næsten med det samme – de er så dejlige bløde og lækre i kvaliteten og lige nøjagtige sådan type jeg har ledt efter. Dog er de lidt gennemsigtige, så jeg skal have fundet en løsning til hvordan man kan gør ens baller mindre synlige. Om det bliver en lang hvis top indenunder eller et par hvide shorts under – har I tips må I gerne komme med dem!
Jeg købte mine i H&M på kultorvet og der var en del tilbage. De koster 179kr.  

11 kommentarer

 • […] næsten er umuligt at have undertøj på, der ikke ses. Jeg har for en uges tid siden køb de her shorts, men problemet er bare at de er ret så gennemsigtige bagpå. Jeg blev derfor så glad, da jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja de er nemlig gennemsigtige. Det er derfor, jeg lod dem blive i h&m. Måske kunne du noget hudfarvet undertøj, så man slet ikke kan se forskellen på, om det er undertøj eller bare din hud ?? Har ikke selv prøvet det, så jeg ved ikke om det virker 😉 Men held og lykke med at finde en løsning !Nesta, http://neonstars.blogspot.com_

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moi

  Hej LynnJeg er næsten lige begyndt at følge din blog, og kan rigtig godt lide din stil. Du er også meget inspirerende for mig, da jeg også er asiat, og tøj her i DK ikke er lavet til sådan nogle størrelser som os ;)Et tip til gennemsigtige shorts, bukser og kjoler: Hudfarvet shapewear. Ikke ligefrem sexet, men så føler man sig da påklædt uden at få underlige kanter og buler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shortsene er meget normale i størrelsen, som almindelige shorts fra H&M. Zitha, tak for tippet – det vil jeg da lige afprøve, jeg har helt sikkert et par strømpebukser i skabet som kan klippes til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg har det samme problem med en sort kjole, og sorte short indenunder kommer til at være for meget. kigger med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig flotte shorts!Kig forbi hvis du har lyst – http://claraguldbaek.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et par rigtige summer shorts 🙂 De er flotte./Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så fede, jeg har også kigget på dem, men endte med nogle andre! :-)Anyways det jeg før ved sådan noget er jeg køber et par gamacher/strømpebukser i fx. Brugsen, de skal ikke være dyre…Så klipper jeg dem til, sådan jeg kan have dem inden uder (som nogle "underbukser" uden på mine rigtige underbukser)Og så kan man ikke se noget igennem :-)Kan også bruges til kjoler der er meget korte, så man er sikker på at der ikke er nogle der lige tager et kig på ens underbuker ;)Håber du kan bruge mit råd!OBS være opmærksom på ikke at komme til at klippe gamacherne helt op, så de ikke er bukser mere, eller komme til at klippe dem for smalt så de selv springer/går i stykker! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så flotte! Jeg venter på, at H&M leverer mine fra webshoppen (dog i sort). Hvordan er de i størrelsen?Angående gennemsigtigheden så har jeg ikke noget afprøvede teorier, men måske et par hotpants/shorts i en hudfarve vil kunne gøre, at du føler dig mindre nøgen, samtidig med at du ikke har sådan en hvis kant under shortsene./Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så lækre. Især materialetSTEENBERG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens | gul/nude kombination