Friday again

I need your help

Photobucket
Som jeg skrev igår fik jeg købt endnu en kjole, som jeg synes er en værdig kandidat til brylluppet som jeg skal gæste til sommer. Jeg plejer som regel at være rimelig sikker til tøjvalg, men jeg er virkelig ude i et dilemma lige nu. Og det er sikkert også mega dumt, at jeg køber kjolen tre måneder før, for jeg når sikkert at finde en tredje jeg hellere vil have eller jeg bliver træt af den jeg har inden jeg skal bruge den. Jeg vil nemlig ikke have en maxikjole på, for det var tanken at maxikjolen først kom på til festen om aftenen.

Til dem som ikke har læst med i de tidligere indlæg, så skal kjolen kun bruges til kirkevielsen. Det er nemlig svoger der skal giftes, så det er jo vigtig at man er ekstra fin, nu hvor man jo er en del af den nærmeste familie.

Kjolen til venstre er fra Topshop og den anden er fra Zara, til hhv. 350(efter rabat) og 300kr. Begge kjoler er uden bælte, og valget af bælter er jeg slet ikke sikker på endnu, så dem kan I bare se bort fra, det samme med sko, make-up og manglende accessories.

Hvad synes I, er den ene bedre end den anden, eller er de begge en keeper, eller slet ingen af dem? Hjælp hjælp!

Bought two dresses which are both worthy for a wedding ceremoni at church but the problem is that I can only wear one of them, but which one?

Skriv en kommentar

 • Jeg synes den langærmede er FANTASTISK! Den er som skabt til bryllup, da den bare er så smuk, flot, yndig og sød og samtidig personlig og unik!:)The Fashiopnphile-http://fashionphileme.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  DEN GRØNNEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klart den grønne, uden tvivl..:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den grønne er helt fantastisk flot på dig! Meget SATC 🙂 Den blå bryder jeg mig ikke om, jeg synes den er umoderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HELT KLART DEN GRØNNE; den blå synes jeg ikke er specielt køn til dig, den anden er tværtimod skøn til dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  KLART den grønne. Den er simpelthen så flot, og den klæder dig også bedst. Den blå har også et fint snit og sidder flot på dig, men der er godt nok meget pynt på. Det ligner lidt noget, som Mary kunne have på – bortset fra længden måske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er rigtig fine begge to. Men synes måske den blå passer bedst til et bryllup 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 100% den grønne, den er virkelig flot, synes ikke den blå er noget nær ligeså god til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er grønne er rigtig fin til dig:-)/ Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helt sikker den blå. den grønne har en super smuk farve, men synes ikke den er fin nok til brylluppet, og der er heller ikke rigtig noget specielt over den? den blå er så fin, anderledes og feminin – så tag den! den grønne er simpelthen for kedelig til sådan en dag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De klæder dig begge to. Men jeg kan bedst lide den grønne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg kan godt lide den grønnes snit, især ved halsen.. synes helt klart at bæltet skal med, hvis det skal være den.. men er ikke helt sikker mht. farven.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den grønne! 100 %. Du er SÅ flot i den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det skønt at se så mange svar, og også rigtige mange delte meninger. Jeg må læse jeres svar lidt grundigere igennem før jeg tager en beslutning. Men så skønt at I gider hjælpe :-)Bælte på den grønne kjole er bare et satinbånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Uden tvivl den grønne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvor er bæltet fra den grønne kjole fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville helt sikkert tage den grønne. Den klær dig virkelig og er dejlig frisk. Jeg er ikke så vild med ærmerne på den grå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den grønne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes de begge to er flotte! Du stråler i den grønne, den klær dig så godt! Dog synes jeg, at den blå er bedst til kirken. De er begge to keepers! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes den blå er fin til kirken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Den grønne er klart bedst til dig, men skuldrene skal dækkes i kirken, det synes jeg er super vigtigt at respektere, det hører med i almindelig etikette, og her kommer mode ikke over respekten for kirkerummet, ligemeget hvor mange du ser komme sjaskende ind i lårkort og ærmeløse kjoler! 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med den grønne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes, den grønne er bedst til dig. Men den blå bedst til en kirke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med den grønne. Den er super flot til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Helt klart den blå.. Den grønne er også super flot, men når det nu er til et bryllup, ville jeg helt klart vælge den blå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er begge virkelig fine, og den grønne farve er virkelig smuk til dig. Men den kan du nok bruge en masse andre aftener når du skal ud, og især med det brede bælte!!Den anden derimod er virkelig smuk, og den vil nu nok ikke bruge til hverdag, så synes heltklart du skal vælge den. Da den er flottest og måske mest bryllups agtig!? Dog med et andet bælte, eller et uden sløjfe.. Eftermn mening 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg ville vælge den grønne. Men uden bælte og så med en lille jakke/trøje på til at dække skuldrene – så det bliver lidt mere "kirkevenligt" 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den grønne! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow 🙂 Jeg synes uden tvivl, at du burde beholde begge, men bruge den blå til brylluppet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  woooowww de er begge sååå fine men syntes hel klart den grønne:))) og for filen da kom selv lige til at købe den nu fordi jeg så den på dig den var lige på deres hjemme side:)))god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den grønne:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min favorit er helt klart den blå! Især til et bryllup, da den ligesom er mere "fin" og elegant, hvor den anden er mere byturs-agtig. Men begge er smukke og klæder dig fantastisk!xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg (og min datter) synes helt klart, at den grønne er flottest til dig. Den passer perfekt til dine farver og får dig virkelig til at se lækker og sofistikeret ud. Dyb envy herfra!MvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes den grønne er bedst til dig farvemæssigt. Men jeg kan godt se at det er mere passende med ærmer i kirken… Svært spørgsmål!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes den blå er mest passende i en kirke, også er den tilmed smadder flot. Men, den grønne er nu også flot til dig! :)/ Emmafierce-et-chic.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg ville helt klart sige den grønne, farven er fantastisk til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej, hvor er den grønne bare fantastisk! Især til dig. Den står så godt til dit hår og din hud. SÅ skøn! :)Den stemmer jeg på ;)ida-anotherstyle.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er begge ret flotte, men den grønne er bare vildt flot til dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den grønne! Den er SÅ flot til dig! Men den anden er også fin, og MEGET dig (vildt at man kan sige det om nogen, man ikke kender, men hvor man bare læser bloggen:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt sikkert den grønne! Farven og snittet er fantastisk til dig, og det er med at udnytte sådan en smukhed :)/Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er super flot i den grønne, men jeg ville vælge den lyseblå, med et lyst bælte, til kirkevielsen. Jeg synes den egner sig best 🙂 den grønne kunne du nemt få brugt til en bytur eller lignende, tænker jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Den grønne! Du ser fantastisk ud i den ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du skal beholde begge kjoler. De er så flotte til dig. Jeg vil satse på den grønne måske sat sammen med en nude sag over de bare arme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes de begge er meget smukke, men de også meget forskellige. Den grønne tror jeg helt klart, at du kan finde en anden lejlighed, til at tage på, hvor du vil se ligeså skøn ud – men den blå er så klassisk fin, at den passer enormt godt til et bryllup (kirken). Men hvis du har lyst til ikke at være alt for pæn i kirken, så er gir' den grønne jo helt klart et fedt twist af elegance og 'modernisme' 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Uden tvivl den grønne!Du ligner en million.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, begge kjoler er VILDT smukke 🙂 Men jeg ville nu altså bruge den blå til vielsen 🙂 Den er flot og tækkelig, og den grønne kjole er lidt mere vild og ville måske kunne gå til festen om aftenen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Definitly the green one!!!http://lmdiary.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt sikkert den grønne! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Den grønne er virkelig flot. men til et bryllup, og især i kirken, så synes jeg den er for bar. Så den blå vil være min anbefaling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De klær dig virkelig godt begge to, kan godt forstå du er i tvivl om hvilken en du skal vælge.Den grønne er simpelthen så sommerlækker, men de manglende ærmer gør nok at jeg personligt ikke ville tage den på i kirken, da jeg synes der tit kan være koldt (hvis det er en gammel kirke) også om sommeren. Men hvis der måske var en kort jakke til, ville det måske gå? hmm, svært valg.Jeg ville nok selv ende med at vælge den lyseblå som også er virkelig skøn med de flotte perler og gennemsigtige ærmer.Glæder mig til at se om 3 mdr hvad du har valgt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Den grønne er super skøn – og klær' dig rigtig godt.. Den blå er måske lidt finere og mere "uskyldig" 🙂 Men til sådan et sommer bryllup, også selvom kjolen er til kirken, så syntes jeg at den grønne er frisk og helt perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes du skal tage den blå på i kirken, da den er rigtig fin og meget bryllups agtig 🙂 Den grønne er jeg sikker på du kan finde en anden lejlighed til at tage på 🙂 Så den blå!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Personligt ville jeg ikke tage en ærmeløs kjole på i en kirke (men nu holder jeg mig generelt også til de "gamle" regler når det kommer til kirker)Derudover er den super super smuk den blå. Jeg er helt forelsket i den og den klæder dig virkelig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I like the green one more! You glow with it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mest til den grønne, selvom begge er virklig flotte til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville helt sikkert vælge den grønne, men med et smallere bælte, der ikke stjæler så meget opmærksomhed fra den flotte grønne farve. Og så kan du jo colour block'e med et par fede heels. Rigtig fint! /Mia Mwww.fashionfairytales.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den grønne er smukkest til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, kan godt se den er svær! Er personligt helt klart på den grønne, men ved bare ikke hvor meget "bryllup" der er over den… 🙂 Men den er til gengæld vildt sommerlig, hmm…. Ej, jeg ville nok vælge den grønne! 😉 Håber du kan bruge mit svar og blir tilfreds med dit valg til den tid!Go weekend!/Gunilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes virkelig den grønne er så flot! Og du ser vildt smuk ud i den 🙂 Wowhttp://anineci.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den grønne, uden tvivl!! den er supersmuk til dig.. -Katjafashionbysobczak.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes også helt klart den grønne.. Det er virkelig en flot kjole – og hvilken farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes de er flotte begge to; men den grønne er da intet mindre end fantastisk til dig! Den sidder rigtig godt og er en flot farve. Jeg stemmer i hvert tilfælde for, at den grønne er en keeper uanset om du ender med at tage den på eller ej. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DJ

  Når det nu er til bryllup, så synes jeg helt sikkert du skal vælge den blå fra topshop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday again