Close, closer and closest

Et par nye sko til mig

Photobucket
Photobucket
Photobucket
I dag har jeg været forbi AGOODSALE, som jeg samarbejder med, og hente et par sko fra Barund Cph som jeg fik for indlægget. Lige den type ankelstøvler har jeg ledt længe efter. De her er perfekte i højden, samt der er plateau foran der gør at de lige er det rarere at have på.
Men jeg er nok nød til at skåne dem så længe vejret er som det har været de sidste to dage. Jeg skal da nødig ødelægge ruskindet første gang jeg har dem på. Så sol, du må gerne komme frem så jeg kan lufte mine nye lækre booties!

Today I picked up a gorgeous pair of booties from Barund Cph.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Close, closer and closest