Sommerhus

Drip Dry

Photobucket
Photobucket

Lige før påskeferien bestilte jeg OPI drip dry, som skal tørre neglelakken på kort tid. Jeg lægger som regel min neglelak på lige inden jeg smutter i seng, hvilket har resulteret i mange grimme ridser i lakken. Tålmodighed er en dyd jeg ikke besidder. Lige meget hvilken lak det er, så synes jeg ikke at de tørrer hurtigt nok, derfor måtte jeg altså investere i en Drip dry.
Man skal med den medfølgende pipette dryppe en dråbe på neglelakken, og det er ikke et værre griseri, for neglelakken suger det meste af væsken til sig, og resten bliver fanget af neglebåndet.

Og neglebåndet har desuden gavn af det, for Drip Dry indeholder jojoba og vitamin E.
Efter at have dryppet det på neglene er det meningen, at neglene i løbet af 60 sekunder skal være tørre nok til at man kan røre dem, og efter 5min skulle de gerne være helt hærdet – jeg testede den lige i går og det passer glimrende. Min lak hærdede dog på under 5 min, men det er jo kun godt. Jeg tror dog også det afhænger af lakken, hvor mange lag der er på osv. Alt i alt en god oplevelse med den.
Jeg bestilte den hos min yndlings ebay-sælger lige her, og den kostede mig ca. $10.

I ordered the OPI drip dry just before Easter and it arrived yesterday, so I had to test it. It promises to make your nails dry enough to touch within 60sec and dry thoroughly within 5 minutes.

Skriv en kommentar

 • Jeg købte den også sidste år, tror faktisk af samme eBay sælger. Jeg er bare så glad for den, bestem en af de bedste ting jeg har købt til neglene. For det tager alligevel noget tid om at tørre når man har lagt 2-3 lag på hvis det er lidt for gennemsigtigt!Kan varmt anbefales her fra også…- Meretehttp://asinstyle.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super tak for svaret:-) /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak for tippet, der skal helt sikkert shoppes den slags lækkerier i London og NYC om lidt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet, den er jeg da nødt til at prøve meget snart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker drip dry. Kunne ikke leve uden! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder godt! men er det bare mig, eller er det ikke normalt for neglelak alene at tørre på den tid? STEENBERG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @J'adore: Lidt over 50kr :-)@Anna: Haha, den har jeg også prøvet mange gange, det er så spild af tid at fjerne lakken og påføre den igen!@Heidi: Mange tak! Og jeg skal nok kigge forbi ;-)@Camilla: Lige akkurat! Jeps, jeg køber ofte hos hende. Man skal bare købe flere lakker af gangen og "request total price" hun sender efterfølgende en samlet pris inklusiv en samlet forsendelsenspris.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja hvem har ikke det problem! Du drypper en dråbe på den nylagte lak, og den dråbe tørre så lakken indenfor 5 min? Bare lige for at have forstået det helt rigtigt :-)Hvis jeg husker rigtigt har du tidligere købt flere lakker af din eBay forhandler, og aftalt ikke at betale shipping for hver enkel, men en samlet shipping pris. Er det rigtig husket?/Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er smart! (:Super fed blog du har! Jeg har lige oprettet en blog, så hvis du har lyst må du meget gerne tage et kig på den ;Dhttp://stylebyhn.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dét lyder sgu da genialt. Jeg tester altid mine negle ved at se om de klæber til hinanden, men ofte er lakken lidt blød alligevel og eftersom jeg altid sover med hænderne underhovedet, så får jeg hhv. stof-aftryk i venstre hånds negle og hårstrå-striber i højre hånds ditto. Gaaah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor smart 🙂 Har det fuldstændig på samme måde, som dig 🙂 Hvad måtte du give for den?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus