Nikon brunch @ Custom House

Dagens i vinduet

PhotobucketPhotobucket
(Cardigan – Zara, Top, necklace – H&M, Watch – Swiss Army, bracelet – Pilgrim)

I dagens, som rent faktisk er fra i dag, har jeg haft to af mine nye køb på. Toppen og halskæden er jeg rigtig glad for, og jeg synes selv det er en fin kombination.
Som I måske kan se på billedet, så har jeg fået krøllet den nederste del af håret, for at få lidt spil i det. Jeg er for tiden ganske træt af mit hår, og vil meget hellere ønske at jeg havde store fine bølger i det. Men det må jeg vist hellere få en frisør til at kigge på det.

Wore two of my new items that I bought yesterday at H&M. Love both the top and the necklace.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nikon brunch @ Custom House