My little sanctuary

Dagens | gul/nude kombination

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket(Cardigan & Belt – Asos, Dress -Gina Tricot, Net & hat – H&M, Flats – Topshop)

Her er et billede fra i søndags hvor jeg helt ubevidst fik prøvet mig frem med nude/gul tendensen som jeg har skrevet om her. Man kan vel ikke helt undgå at blive en smule inspireret af egne tanker og kollager. Nu hvor vinteren endelige er ovre, har jeg helt automatisk fundet mit lysere tøj frem, og på billederne er det vist ret tydeligt, at jeg stadig er meget glad for nude og lyserøde nuancer.

Anyways, lige nu sidder jeg og knokler med at skrive en case-opgave om IKEA, dog ikke det værste firma at få uddelt. Wish me luck!

An outfit from sunday where I sported the nude and yellow combination that I have previously blogged about.

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My little sanctuary