Mine conscious collection shorts

Dagens | floral skirt

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket(Skirt – Hong Kong, Cardigan – Primark, Bag & Top – H&M, Flats – Topshop, Belt – DIY)

Outfittet er fra i går hvor var ude og nyde solen og en tur på posthuset. Nederdelen er en gammel sag som er købt i Hong Kong for flere år siden. Jeg fandt den frem forleden, da jeg var ved at rydde lidt ud i garderoben. Sjovt, som man kan glemme tøj helt bagerst i skabet og finde det frem igen og føle man har noget nyt på igen.

Wore this yesterday when running errands in town. The skirt is bought years ago, sometimes you just foreget some clothing in the back of the wardrobe and the fun is when you pull it out and falls all in love with it again.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine conscious collection shorts