From a different perspective

Snow jewel dress from Topshop

Photobucket
Photobucket
PhotobucketJeg har købt en kjole som først skal bruges til juli. For der er vi nemlig inviteret til stort bryllup på en fin herregård med kirkebryllup og overnatning – faktisk hele pivetøjet!

Jeg er lidt tidligt ude med kjole og påklædning generelt, men det er faktisk den rigtige spændende del af arrangementet. Så idag faldt jeg over den fineste kjole, som jeg skal have på i kirken. Der kommer til at være flere tøjskift i løbet af dagen. Først én kjole til kirken, derefter en selskabskjole, som jeg endnu ikke har fundet, til selve festen.

Topshop kjolen er lige tilpas enkel, klassisk men også meget festlig med pailletter og perlerne. Så er den heller ikke for bar til kirken, for der er see-through ærmer, som tager noget af nøgenheden. Jeg kan lige se den for mig med bare ben, gerne lidt brune og krøllet hår. Tanken er også at jeg skal have syet et bælte besat med samme pailletter, for at markere taljen mere end den er nu.
Nu glæder jeg mig helt til at iføre mig den, men den kommer ikke i brug før om tre måneder.

I bought a dress from Topshop which I am going to wear when going to a summer wedding. This is going to be one of the two dresses which I am going to switch from.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

From a different perspective