Frunch = Frokost + Brunch

My sunday

Photobucket
Photobucket(Leather jacket, shorts, scarf – Zara, Boots- Defeeter, Bag – Dear Robe)

Sådan har jeg set ud på min søndag. Vi havde jo lovet svigermekanikken at dukke op hos dem kl.11 til en arbejdsweekend, men efter en 25års fødselsdag og en frarøvelse af en times søvn, er det alligevel ikke så sjovt at blive sat i arbejde. Dette havde jeg kun på i meget kort tid, hvor efter jeg blev udstyret med malertøj. Jeg fik præsteret at male en hel entree som blev ganske glimrende. Havde jeg været inaktiv og var blevet placeret på en stol, var jeg nok faldet i søvn.

Vi er først kommet hjem nu, efter at have spist god mad og drukket lidt vin ovenpå al arbejdet.
Nu er jeg også ret træt, og sengen kalder vist om inden længe.

I spent my sunday helping the parents in law with painting the house. I wore this for only a short second before I was put in clothing more suitable for paint jobs.

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frunch = Frokost + Brunch