Happy Dappy!

Knold & Te

Photobucket
Photobucket

To af de vigtigste ting for at jeg kan koncentrere mig er opsat hår, gerne lidt tilfældigt, og te. Jeg har her til morgen sat mig i skriveposition ved bordet, for nu skal der satme skribles. I er sikkert lidt trætte af at høre om skriveriet, men det fylder så meget hos mig og det gør det nogle måneder endnu, så bær over med mig. Jeg skal nok love, at der kommer andre mere spændende ting, som I kommer til at høre mere om.

Lige nu tror jeg, at jeg vil sætte Adele på, åbne mit dokument og skrive i de timer jeg er alene hjemme. God dag derude!

Wearing my hair in a messy bun and drinking tea – two of the most essential things when I need to gather myself to write on the thesis!

5 kommentarer

 • Your answer shows real innlteigelce.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Charlotte: Hehe den tror jeg din vejleder skal rephrase, for det er bestemt ikke sjovt at skrive speciale, slet ikke den periode! Jesus!@Melanie: Haha, ej hvor fedt, gid jeg kunne lave den. Jeg kan desværre ikke lave så avanceret kaffekunst, men jeg vil gerne kunne. Har kun skabelonerne til at man kan drysse kakaopulver over. @Trine: Er det dig der har webshoppen? Det er i hvert fald nogle flotte ting der er der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker at følge din blog den giver mig lige et frikvarter….Kom til at tænke på at jeg har serveringsbakken til din te, check them out på http://www.amtril.dk/eshop/category/fade-og-bakker/Serveringsbakker-og-fade

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kom til at tænke på dig, da jeg så dette billede – det ligner noget du har lavet ;-)http://www.flickr.com/photos/meinmihara/2960806091/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det godt, da jeg også skriver speciale pt. Det er virkelig frygteligt at det næsten er det eneste man kan tænke på…Min vejlededer skrev til mig at jeg også skulle huske at det jo også er "sjovt at skrive speciale"… Den måtte jeg lige tygge på, for supersjovt synes jeg nu ikke det er, snarere noget der skal overstås, så jeg kan komme videre med mit liv:D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Dappy!