Dagens | a peek at spring

I've lost my mojo

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Jeg har haft en rigtig kedelig start på dagen, og følt mig indebrændt egentlig uden den store grund. Det der skulle have været den helt store produktive dag, endte ikke helt med at være det. For der var alt for indelukket til at jeg kunne koncentrere mig på læsesalen, så snuden vente hurtig hjem igen efter kun 4timer derinde.

Dem der følger mig på Twitter, har nok læst at jeg fik købt badetøj, og det er ikke fordi jeg skal på ferie men jeg fik den geniale idé at tage i DGI byens svømmehal. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har sat fod i en svømmehal, men det var så RART! En tur i jacuzzi og sauna og nogle svømmetag senere, var jeg meget mere oplagt og langt mindre indebrændt og i dårlig humør. Jeg kan virkelig anbefale det til dem, som føler at de har brug for at komme ud og bruge kroppen lidt. Det var så forfriskende.
Grunden til at jeg egentlig købte nyt badetøj, er fordi det hele ligger pakket godt ned hjemme hos mine forældre. Også selvom sættet her fra H&M sidder ret godt, så var det kun en nødløsning, for udvalget i H&M er slet ikke up to date endnu til sommeren.

Bought swim wear today not because I am going on vacation but I took a swim today and a trip to the jacuzzi just to relax and escape from my thesis writings.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens | a peek at spring