Dagens | Party wear

Happy Dappy!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Så solrigt har der vist ikke været i dag vel? Nej, billederne er fra i går hvor jeg sammen med kæresten tog over til forældrene for at spise middag.
I dag har jeg haft lidt travlt med at arbejde, hvor der sker en masse ting, samt senere et møde omkring bloggen, hvor der også skal ske en masse. Det hele er bare så spændende, og det er generelt bare en dejlig tid at gå i møde, hvor jeg ser frem til en masse ændringer hist og her.

Egentlig vil jeg bare tjekke ind og sige hej, og vise jer hvad jeg havde på. For nu skal opmærksomheden vist rettes mod en anden her i huset. Samt der skal indtages noget mad, jeg er sååå sulten! Hav en god aften!

Just wanted to check in to say hi and show you the look of yesterday!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens | Party wear