Knold & Te

From a different perspective

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket(Blazer, Scarf – H&M, Shoes – Friis&Co., Shirt – Vero Moda, Jeans – BikBok, Cardigan – Primark)

Jeg er næsten trådt ind ad døren, jeg skulle have været hjemme meget tidligere men så endte det med at vi sad og hørte min brors band øve til et gig de har på lørdag. Derfor der først er et indlæg på dette sene tidspunkt, hvor tøjet slet ikke er passende til vejret derude nu. Sikke som det regnede på vejen hjem. Heldigt nok var vi i bil, så mine fusser ikke blev våde i mine blomstrede kanvassko.

Nu er det tid til lidt tv, og hvilket program det er, snakker vi ikke om 😉 Derefter er det vist på hovedet i seng, for jeg skal meget tidligt op og på arbejde for at tage imod nogle mennesker.

Skriv en kommentar

 • @Christina: Ja, at komme i gang ved morgenstunden er også noget af det jeg kæmper allermest med. For mig er det meget vigtigt at jeg ikke sidder med opgaven hver dag. Så kan jeg få lidt pusterum.@Vanja: Tak , de er fine til sommer@Gunilla: Mange tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit og smukke sko 🙂 Rigtig gode farvekombinationer, altså ;)/Gunilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanja

  måske man sku overveje et par blomstrede sko?!! de er i hvert fald fine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej LynnEndelig mere om specialeskriveriet. Sidder selv begravet i semesterprojekt jeg skriver alene, så syntes det er dejligt, at der er andre der lider som jeg;) Det er desuden også god motivation, at man får en fornemmelse af, hvordan du strukturere dine dage. Har nogle gange lidt svært ved at komme i gang fra morgenstunden af:)Mvh Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Janni: Takker! 🙂 @Nadia: Hmmm…msåke?! Ej,hehe ja det var det!@Fashionistasistas: Puh et langt navn 😉 men tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fint outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • paradise?? 😉 hæhæ…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er dine sko bare fine!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knold & Te