An old and forgotten outfit

Diskret leopard

Photobucket
Her til aften da jeg kom hjem, lå mit leopard bælte fra Asos i postkassen. Jeg kan se at det er DPD der har været forbi med den, jeg er glad for at de valgte at smide den i postkassen frem for at tage den med tilbage og jeg så skulle aftale et møde med dem. 

 

Jeg er jo svært glad for leopard pletter, og det overrasker jo ingen på bloggen mere. Derfor da jeg så bæltet, måtte jeg bare have det. For det giver så fin en detalje, når man har en lille smule diskret leopard sneget ind et look. Jeg kan lige se bæltet for mig sammen med mine nye cargo bukser, en løs hvid tee og ballerinaer, men det er vist ønsketænkning lidt endnu, selvom det officielt er forår i dag! 

Nu sidder jeg og drikker en kop te, mens jeg ser luksusfælden og pudser glorien alt imens. Godt man ikke har levet så vild en ungdom!?

Had to own this leopard belt, it does not surprise anyone more that I have a little passion for leopard.

Skriv en kommentar

 • @Maria: Tak 🙂 Ja, jeg var også rimelig hellig efter at have set det. Og godt man ikke er i samme situation.@Tine: Det er i str.small@Anna: Godt du lige kom i tanke om det igen :-)@MsConfashion: Er helt enig, tænk hvis det var ham der stod tilbage med hele lånet…stakkel! Tror desværre ikke at hun helt fattede alvoren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var HELT ødelagt over de to unger i Luksusfælden… de forstod helt tydeligt ikk' konsekvenserne af at låne/tage afbetaling. Skræmmende altså! Puha, men var svært glad over den dér aftale de lavede til sidst om at deles om tilbagebetalingen trods brud…så voksede de måske lidt med opgaven?Anyway! Love the belt-and luuurve the show 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig fint! Det minder mig om, at jeg har et lign. liggende i skuffen – det må snart på igen – tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Ja må også lige tilføje en forarget kommentar til luksusfælden i aften.. Er stadig helt måløs :)Men super fedt bælte også.. Hvilken str. har du købt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lækkert bælte!Det er jo fuldstændig vanvittigt hvordan man kan bruge så mange penge uden at tænke over konsekvenserne. I det mindste kan man da kun blive glad for ens egen økonomi når man ser på deres!! :-)Hav en god aften, er vild med din blog!Mvh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

An old and forgotten outfit