En typisk mandag morgen

Dagens | Party wear

Photobucket
Photobucket

Det skulle gå ret stærkt i lørdags med at gøre mig klar og komme ud af døren. Jeg havde en time til at finde ud af hvad jeg skulle have på. Så valget faldt på to items, som jeg altid er sikker på. Begge dele fra Gina Tricot. Gud ved hvor mange gange netop de to dele her har reddet min tøjsituation. Alt fra hverdagslook til festlige anledninger. Og for at peppe det lidt op, valgte jeg Essie
Tart Deco til neglene. Det er en af farverne som jeg har gemt til de lidt lysere tider, og nu passer den vist meget godt til vejret i dag.

I wore this yesterday when attending a birthday. I only had one hour so I went with the safe choices of wearing one of my favorite skirts and top both from Swedish Gina Tricot.

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En typisk mandag morgen