Dagens - cargo pants

Ugen der gik

Her er der få stemningsbilleder fra ugen der er gået. Jeg synes det er hyggeligt at tænke tilbage på de ting man har lavet i løbet af ugen, og søndagen er dagen hvor jeg skal sidde og slappe af og lade op til næste uge. Og det er bestemt også det jeg har gjort i dag. For jeg vågnede op med lidt ondt i håret og en stor mad craving, som endte med at vi tog ud på en længere ekspedition for at få noget junk food.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mandag vågnede jeg op til snevejr, selvom det ikke var lige hvad jeg havde forventet, var det alligevel en smuk udsigt at vågne op til. Ugen har budt på lækker mad, og sushi er og forbliver en ugentlig craving og det gør en lækker salat også til hver en tid. I løbet af ugen har jeg også været tilstede på læsesalen for alvor, og i stedet for at købe kaffe og morgenmad på skolen, lavede jeg Cafe Latte to-go og friskbagte croissanter, lige til at have med på vejen. Det er billigt, nemt og velsmagende.
Ugen bød desuden også på en masse solskinstimer, og solbriller kom på for første gang i år. Solen gav lige et skud endorphiner i kroppen, som jeg blev helt lykkelig af. Og så sluttede vi ugen af med hygge hos søde mennesker, som har givet anledning til denne søndag med pleje af tømmermænd.

Skriv en kommentar

 • heh, så skal jeg vist på udkig efter lidt luksus nem morgenmad til køleskabet (og næste søndag :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @J'adore: Det er dejligt du synes om det :-)@Lo: Det var det skam også! Hihi@Glimmeglam: Ja, det er lidt farligt med vin, det er noget stads man burde holde sig fra. @Lullumut: Det er jo en god idé, det havde jeg også overvejet men skulle lige veje stemningen for det @Ms Confashion: Croissanterne er ikke helt fra scratch. De er lavet med en færdiglavet dej man kan købe på køl (som med filodej, butterdej etc) og så fylder man dem og fylder dem selv…det er skide smart og nemt. Og sushi trænger man vist altid til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder godt nok alt for farligt med friskbagte croissanter… har du lavet dem fra scratch, eller hentet dem hjem??Syns os', det er vildt herligt med stemningsbilleder, gos inspiration til ens egen næste uge (aka trænger jeg ikke snart til sushi??):-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint. Ser jo herligt ud. Måske burde du lave en fast "ugen i billeder" 🙂 Så kan du jo bruge alle de billeder, som ikke lige passede til et helt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine billeder fra ugen, og jeg har samme søndag 😉 alt for meget vin igår..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lo

  Sikke en skøn uge ser det ud som !Den kommende uge står helt sikkert også på Sushi :)- Lo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt med lidt stemningsbilleder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - cargo pants