Ugen der gik

Mandag morgen

Photobucket

Pic credit: here

Det er mandag morgen og der er ikke meget aktivitet i hytten endnu. Aktivitetsniveauet herhjemme er altid på et meget lavt plan på ugens første dag. Selvom jeg har været vågen i et godt stykke tid nu, kæmper jeg alligevel med at starte dagen. Morgenen er gået med at browse London fashion week billeder igennem, hvor jeg har fundet virkelig lækker street style detaljer som jeg vil dele lidt med jer.

Senere i dag får jeg brormand og kæreste på besøg og derefter en tur på café med en veninde. Og mon ikke der lige sniger sig lidt obligatorisk specialeskrivning ind her.

The activity level at the house is at the lowest on a monday morning. I have spent the morning browsing through LFW street style pics which I thought that I would share with you.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik