Mandag morgen

Indoor camping

Photobucket
Photobucket

For et stykke tid siden overraskede den kære mand mig med en indendørs camping i vores egen lejlighed. Det var simpelthen så gennemført og hyggeligt. For at få den rette stemning havde han månen vist på fjernsynet, tændt for stjernehimlen (lampe købt på ebay), slukket alt lyset og bygget et telt med en masse tæpper. Udenfor teltet var der dækket op til fondue på gulvet med puder og lanterner, selvom der var dækket op til 4, var det nu kun os to alene.
Efter maden krøb vi ind i teltet, hvor der var dækket op med puder og tæpper, og så How I meet your mother marathon.
Hvis I har brug for lidt sjov og hygge derhjemme, kan det sagtens anbefales at gøre dette for dem du har kær. Det var én af de hyggeligste aftener jeg har været ude for, for det var så autentisk med stjernerne og månen, og så slipper man også for græs mellem tæerne og bistik hihi
. Just a suggestion!

My dear bf arranged an indoor camping at our apartment. It was the most fun evening long because of the fondue and the authentic feeling of being outside.

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag morgen