Dagens - A walk in the park

Glittery shoes

Photobucket
Photobucket

Jeg har fået nye glittersko, eller jeg ved ikke om de er så nye endda. Det er sikkert en gammel nyhed som jeg ikke har opsnuset før nu. Glitterskoene kunne jeg simpelthen ikke stå for! De var der helt alene i min størrelse i H&M. Og de kaldte bare på mig.
Hjem kom de altså, man er vel en girly girl, der er til kjoler, sko og glitter.

Jeg synes det er en rigtig fin måde at de glitter på uden at være for disko-agtig. Diskret-glitter, vil jeg kalde det. Så har jeg vist også fået anvendt ordet, glitter, rigeligt i dette indlæg. Jeg glæder mig til at stikke fusserne ned i dem, når vejret bliver en smule lunere i det. Mine fødder generelt er bare meget utålmodige og ser ganske frem til at kunne vandre i lette sko igen. Med vejret i dag, er de mere optimistiske og foråret er vist ikke så langt væk som man kunne tro.

Found these glittery shoes in H&M, and could not resist the urge to buy them. I can honestly say that I am a very girly girl with a passionate eye for everything that sparkles just a bit.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - A walk in the park